Servicebil_Agrifarm

Vi står klar til at hjælpe med service !

Få en uforpligtende samtale

Del Servicen

Hent alle pdf’er her

Agrifarm´s servicekoncept:

Intellifarm stalden´s service punkter:

Når du bygger ny slagtesvinestald er det en væsentlig økonomisk fordel for dig at holde stalden “trimmet” således den altid byder dyrene de bedst optimale forhold. Stalden´s funktionalitet er vigtig for både medarbejdere og dyrene i stalden. Med et årligt service eftersyn af Agrifarm´s servicetekniker er du altid sikker på din stald virker som den skal og med almindelig vedligehold minimeres risikoen for de store nedbrud der kan betyde reduceret produktivitet i stalden.

Agri AirClean – det sikre valg

Agri AirClean er modulopbygget så den kan tilpasses behovet for luftrensning i din stald.

Agri AirClean er en kemisk luftrenser der effektivt fjerner ammoniak- og lugt emissionen fra alle staldtyper og alle racer af husdyr. Renseren er særdeles velegnet til punkt-/gulvudsug hvor koncentrationen af ammoniak og lugt er særlig stor.
Agri AirClean er udviklet til at kunne anvendes i åbne stalde, også kostalde, og derfor er lave temperaturer ikke en hindring for luftrensning. Renseprocessen kan efter et stop genstartes med fuld effekt, og er derfor særlig anvendelig i alt ind/ud i produktion af f.eks. slagtesvin.

Renseprocessen er miljøvenlig og driftssikker
På grund af at der arbejdes med fortyndede koncentrationer af kemi er væsken i luftrenseren relativt ufarlig at arbejde med ved kort kontakttid. Den enkle opbygning af Agri AirClean gør at du får en driftssikker luftrenser uden daglige/ugentlige gøremål. Der er ingen filtre som løbende skal renses for at opretholde effektiv drift. Forbruget af vand er på et stabilt lavt niveau.
Automatisk måling af frarenset ammoniak
Via Smartfarm® måles der løbende hvor meget ammoniak der frarenses. Det gør det nemmere for dig, bl.a. når der skal afrapporteres til myndighederne ved tilsyn m.m., og samtidig følger du nemt med i driften af renseren.

Større produktion og bedre bundlinje
Agri AirClean gør det muligt at samle flere dyr på færre produktionsenheder og dermed understøtte en effektiv og økonomisk bæredygtig husdyrproduktion, og bedre udnyttelse af medarbejder ressourcerne, til gavn for din bundlinje. Samtidig ligger der en god fremtidssikring i anvendelse af Agri AirClean.
Du producerer din egen NS-gødning af den frarensede ammoniak og kemi, og derfor er Agri AirClean en økonomisk effektiv luftrenser.

Smartfarm
Agri AirClean styres, reguleres og overvåges via Smartfarm® styresystemet. Funktionen af Agri AirClean er fuldautomatisk og kræver ikke manuel styring og overvågning. Via Ph- og konduktivitetsmåling sikres korrekte mængder tilførsel af kemi samt aftapning af de frarensede emissioner (gødning/affald). Overvågning af væske kredsløbet og ventilatorer sikrer alarmudkald ved svigt.

Agrifarm servicere  UTS Seperatorer

Agrifarm yder service samt formidler reservedele til UTS seperatorer  i hele Danmark.

Kontakt os for mere info herom.

SPØRGSMÅL

  FORNAVN *
  EFTERNAVN *
  EMAIL ADRESSE *
  TELEFONNUMMER

  EMNE

  HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

  Samarbejdspartnere