Service og reservedele

Få en fast
serviceaftale

Vi notificerer dig
når det er tid til service

Undgå uforudsete problemer

Service overblik

Vi tilbyder service og salg af reservedele til vores Agrifarm Konceptstalde, Agri AirClean og UTS separator.

Servicen kan aftales løbende eller i form af faste serviceaftaler.
Med en fast serviceaftale hos Agrifarm, behøver du ikke frygte uforudsete problemer med dit maskinel eller teknik. Med en serviceaftale notificerer vi dig, når det er tid til service, og skulle uheldet være ude og du oplever havari, har vi altid mulighed for at skaffe den reservedel, du mangler. Vi udfører selvfølgelig også gerne reparation på dit materiel, hvis du ikke har en fast serviceaftale hos os.

Service og reservedele kan bestilles ved at ringe til os på tlf.: 30 34 56 91.

Service

Agrifarm Konceptstalde

Agrifarm Konceptstaldens servicepunkter:

Når du bygger ny slagtesvinestald er det en væsentlig økonomisk fordel for dig at holde stalden “trimmet” således, at den altid byder dyrene de bedste og mest optimale forhold. Staldens funktionalitet er vigtig for både medarbejdere og dyrene i stalden. Med et årligt serviceeftersyn af Agrifarms servicetekniker er du altid sikker på, at din stald virker som den skal og med almindelig vedligehold minimeres risikoen for de store nedbrud, der kan betyde reduceret produktivitet i stalden.

Med en serviceaftale hos Agrifarm på din konceptstald, er du sikker på at teknologien i din stald altid er i trygge hænder.

Agri AirClean

Serviceeftersyn sørger for en stabil drift.

Agri AirClean er en kemisk luftrenser der effektivt fjerner ammoniak- og lugtemissionen fra alle staldtyper og alle racer af husdyr. For at opretholde en regelmæssig og optimal drift tilrådes det, at der udføres service af Agrifarms servicetekniker. I forbindelse med at luftrenseren er etableret grundet et krav i miljøgodkendelsen vil der typisk være krav om 4 årlige serviceeftersyn udført af Agrifarm.

Renseprocessen er miljøvenlig og driftssikker

På grund af at der arbejdes med fortyndede koncentrationer af kemi, er væsken i luftrenseren relativt ufarlig at arbejde med ved kort kontakttid. Den enkle opbygning af Agri AirClean gør at du får en driftssikker luftrenser uden daglige/ugentlige gøremål. Der er ingen filtre som løbende skal renses for at opretholde effektiv drift.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet vedr. din forespørgsel. 

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.