Luftrens

Ventilation med luftrensningsanlæg i din stald

Flere dyr på færre produktionsenheder, bedre bundlinje og stadigvæk renere luft til gavn for både dyr og mennesker! Hvis du synes, det lyder interessant, så skal du læse mere om vores Agri AirClean luftrensningsanlæg.

Agri AirClean renser meget effektivt luften for ammoniak og lugt i alle staldtyper med alle typer af husdyr. Renseren er særdeles velegnet til punkt-/gulvudsug, hvor koncentrationen af ammoniak og lugt er særlig stor.

Vi har bygget systemet i moduler, så du får den løsning, der passer bedst til behovet i din stald. Når vi designer nye stalde og luftrensningsanlæg til vores kunder, foregår det altid i en tæt dialog med kunden. For så opfylder løsningen både de behov, der er i landmandens hverdag nu – og i fremtiden.

Vi har udviklet Agri AirClean med fokus på:

Højere produktivitet og gevinst på bundlinjen

Med Agri AirClean kan du have flere dyr på færre produktionsenheder og dermed opnå højere produktivitet

Effektiv i åbne stalde

Vi har udviklet vores ventilation og luftrensningsanlæg til åbne stalde, og derfor er lave temperaturer ikke en hindring for luftrensningen

Renere luft for medarbejdere, dyr og naboer

Renere og mere lugtfri luft i stalden giver både bedre dyrevelfærd og bedre arbejdsforhold for dig og dine medarbejdere. Samtidigt slipper naboerne også for voldsom lugt fra staldene.

Egen produktion af NS-gødning

Som en bonus producerer anlægget NS-gødning af den frarensede ammoniak og kemi

Det fulde overblik på din telefon

Agri AirClean kræver ikke manuel styring og overvågning, og du har det fulde overblik via vores Smartfarm online styresystem, som du kan tilgå på din telefon, computer eller tablet.

Få effektiv ventilation og luftrensning

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores Agri AirClean luftrensningssystem, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om vores enkle og effektive system til luftrensning herunder.

Udviklingen af Agri AirClean

Vi kom i gang med at udvikle Agri AirClean, da vi begyndte at sælge staldkoncepter. Vi syntes nemlig ikke, at der var en løsning på markedet, der var enkel og effektiv nok. I dag har vi installeret vores eget luftrensningsanlæg ved mange kunder, og vi får masser af tilfredse tilbagemeldinger.

Du kan for eksempel tage et kig på dette staldprojekt med Agri AirClean, som vi har opført for Peder Rasmussen i Lystrup.

Hybridventilation 

Agri AirClean er udviklet til at kunne anvendes i åbne stalde, også kostalde, og derfor er lave temperaturer ikke en hindring for luftrensning.

Systemet er indrettet sådan, at renseprocessen efter et stop kan genstartes med fuld effekt. Derfor er luftrensningsanlægget særligt anvendeligt i alt ind/ud i produktion af for eksempel slagtegrise.

Forøg produktionen

Luftrensningen med Agri AirClean formindsker staldens påvirkning af miljøet, og det gør, at du har mulighed for at udvide din besætning. Du kan samle flere dyr på færre produktionsenheder, så du får den optimale udnyttelse af ressourcer og medarbejdere.

Du får også din egen NS-gødning som biprodukt af den frarensede ammoniak og kemi, så Agri AirClean er økonomisk bæredygtig på mange måder.

Hold overblikket via Smartfarm

Agri AirClean er fuldautomatisk og kræver ikke manuel styring og overvågning. Du kan nøjes med at holde overblikket fra Smartfarm online styresystemet, som du for eksempel kan have på din telefon.

Systemet sørger for eksempel selv for at overvåge PH- og konduktivitetsmålingerne, så der er styr på tilførsel af den nødvendige kemi samt aftapning af de frarensede emissioner (gødning/affald). Der er også automatisk overvågning af væskekredsløbet og ventilatorer, og skulle der opstå et svigt, bliver du orienteret med det samme.

Styr din stald med Smartfarm appen

Med Smartfarm styrer, regulerer og overvåger du staldens ventilation, lys, varme og køling. Du kan kontrollere det hele fra din smartphone, computer eller tablet.

Er der fejlmeldinger, modtager du dem på SMS eller mail, alt efter hvad du har indstillet den til. Styring af luftrensning er integreret i Smartfarm.

Smartfarm giver dig overblikket lige meget, hvor du er. Det frigiver tid til andre vigtige opgaver!

Download:

Agri AirClean

Udfyld formularen og modtag en kopi af PDF’en i din indbakke.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet vedr. din forespørgsel.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.

Dit download
er på vej!

Tak for din interesse! Om lidt vil du modtage en mail med link til dit download. Der kan gå op til 10 min.