WTR AirClean – det sikre valg

En del af løsningen for fremtidens biogasproducenter. WTR AirClean er markedets mest effektive luftrenser til reduktion af ammoniak- og lugtemissionerne fra organisk materiale.

Effektiv, driftssikker og miljøvenlig luftrensning

WTR AirClean er udviklet til landbruget, men kan sagtens bruges i både land og by, hvor den kan bidrage til at skabe et bedre miljø og klima.

🟢 WTR AirClean er effektiv luftrensning til biogasanlæg, spildevands- og affaldssektoren.
🟢 Luftrenseren er markedets mest effektive luftrenser til reduktion af ammoniak- og lugtemissionerne fra organisk materiale.
🟢 Den kemi der anvendes i renseprocessen, forbruges og opsamles uden belastning for nærmiljøet.
🟢 Den enkle opbygning gør at du får en driftssikker løsning, derved kræves der ikke meget opsyn/vedligehold.

Smartfarm

WTR AirClean, styres, reguleres og overvåges af Smartfarm styresystemet. Funktionen er fuldautomatisk og kræver således ikke manuel overvågning. Via PH-log, konduktivitetsmåling sikres tilførsel af korrekte mængder af kemi og aftapning af restprodukter/ gødningsvand. Overvågning af væskekredsløb og ventilator sikrer alarmudkald ved driftssvigt.

Bæredygtighed – WtR AirClean er en del af løsningen

Verdensmålene er alle vigtige for at vi kan viderebringe klimaet og kloden til de næste generationer i så god stand som muligt. Med en WtR AirClean luftrenser bidrager du til at emissionen af skadelige gasser og nedfald af næringsstoffer reduceres væsentligt.

Del Koncepterne

Se vores andre koncepter

SPØRGSMÅL

  FORNAVN *
  EFTERNAVN *
  EMAIL ADRESSE *
  TELEFONNUMMER

  EMNE

  HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

  Foreninger & Netværk