Agri AirClean – det sikre valg

En del af løsningen for fremtidens biogasproducenter. Agri AirClean er markedets mest effektive luftrenser til reduktion af ammoniak- og lugtemissionerne fra organisk materiale.

Effektiv, driftssikker og miljøvenlig luftrensning

Agri AirClean er en kemisk luftrenser der effektivt fjerner ammoniak- og lugt emissionen fra organisk materiale, og er særdeles velegnet til modtagehaller og CO2 strømme fra opgraderingsanlæg. Den kemi der anvendes i renseprocessen, forbruges og opsamles uden belastning for nærmiljøet. Den enkle opbygning gør at du får en driftssikker løsning, derved kræves der ikke meget opsyn/vedligehold.

Agri AirClean: Sugepunkter i modtagerhal
Sugepunkter i modtagerhal

Smartfarm

Agri AirClean, styres, reguleres og overvåges af Smartfarm styresystemet. Funktionen er fuldautomatisk og kræver således ikke manuel overvågning. Via PH-log, konduktivitetsmåling sikres tilførsel af korrekte mængder af kemi og aftapning af restprodukter/ gødningsvand. Overvågning af væskekredsløb og ventilator sikrer alarmudkald ved driftssvigt.

Bæredygtighed – Agri AirClean er en del af løsningen

Verdensmålene er alle vigtige for at vi kan viderebringe klimaet og kloden til de næste generationer i så god stand som muligt. Med en Agri AirClean luftrenser bidrager du til at emissionen af skadelige gasser og nedfald af næringsstoffer reduceres væsentligt.

Agrifarm, BIOGAS, 3D tegning 4
Modtagerhal med organisk materiale med Agri AirClean luftrenser
Agrifarm, BIOGAS, 3D tegning 2
Agri AirClean udvendig luftkasse

Del Koncepterne

Se vores andre koncepter

SPØRGSMÅL

  FORNAVN *
  EFTERNAVN *
  EMAIL ADRESSE *
  TELEFONNUMMER

  EMNE

  HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

  Foreninger & Netværk