Agri AirClean – det sikre valg

Download PDF
Læs om konceptet

Agri AirClean renser meget effektivt ammoniak- og lugt emissionerne fra. Agri AirClean er modulopbygget, så den kan tilpasses behovet for luftrensning i din stald.

Agri_AirClean

Agri AirClean

Agri AirClean er en kemisk luftrenser der effektivt fjerner ammoniak- og lugt emissionen fra alle staldtyper og alle racer af husdyr. Renseren er særdeles velegnet til punkt-/gulvudsug hvor koncentrationen af ammoniak og lugt er særlig stor.
Agri AirClean er udviklet til at kunne anvendes i åbne stalde, også kostalde, og derfor er lave temperaturer ikke en hindring for luftrensning. Renseprocessen kan efter et stop genstartes med fuld effekt, og er derfor særlig anvendelig i alt ind/ud i produktion af f.eks. slagtesvin.

Større produktion og bedre bundlinje
Agri AirClean gør det muligt at samle flere dyr på færre produktionsenheder og dermed understøtte en effektiv og økonomisk bæredygtig husdyrproduktion, og bedre udnyttelse af medarbejder ressourcerne, til gavn for din bundlinje.
Du producerer din egen NS-gødning af den frarensede ammoniak og kemi, og derfor er Agri AirClean en økonomisk effektiv luftrenser.

Smartfarm
Agri AirClean styres, reguleres og overvåges via Smartfarm styresystemet. Funktionen af Agri AirClean er fuldautomatisk og kræver ikke manuel styring og overvågning. Via Ph- og konduktivitetsmåling sikres korrekte mængder tilførsel af kemi samt aftapning af de frarensede emissioner (gødning/affald). Overvågning af væske kredsløbet og ventilatorer sikrer alarmudkald ved svigt.

Sustainability_Agri_AirClean

Del Koncepterne

Agri AirClean

Se vores andre koncepter

SPØRGSMÅL

  FORNAVN *
  EFTERNAVN *
  EMAIL ADRESSE *
  TELEFONNUMMER

  EMNE

  HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

  Foreninger & Netværk