Grøn omstilling

Til dig som er miljøbevidst landmand eller miljøkonsulenten

Den grønne omstilling er i høj grad på dagsordenen i verden, og det er noget, vi alle forholder os til på daglig basis. Beskyttelse af miljøet stiller store krav til virksomhedernes reduktion af udledning af ammoniak og lugtbelastningen i forhold til naboer.

I Agrifarm har vi udviklet flere løsninger, der hjælper vores kunder indenfor landbrug, biogasanlæg, spildevand og industri med at nå de grønne mål.

Design
og innovation

Miljø og
dyrevældfærd

Åbenhed &
sund totaløkonomi

Staldkoncept og luftrens som fører til et mere klimavenligt miljø

Vi udvikler løbende miljøteknologi for at være en aktiv del af løsningen i den grønne omstilling.

Verdensmålene er alle vigtige for, at vi kan viderebringe klimaet og kloden til de næste generationer med god samvittighed. Der er tre ud af de 17 verdensmål, som vi er stolte af at vores miljøteknologiske løsninger er med til at påvirke positivt.

Vores værdier

Miljø og
dyrevældfærd

Design og
innovation

Åbenhed & sund totaløkonomi

Miljøteknologiske løsninger til den grønne omstilling

Agrifarms staldkoncept bygges op til 60 m brede og er derfor bredere end traditionelle stalde. Det giver typisk en mere kvadratisk og kompakt bygning, et mindre byggefelt og en staldindretning med et godt overblik over dyrene. Samlet i vores staldkoncept er flere af Agrifarms produkter som til sammen skaber en miljøstald med fokus på energibesparelse, reduktion af staldens miljøbelastning og god totaløkonomi.

  • Med Agri AirClean reducerer du for eksempel op til 91 procent af ammoniakken i den luft, der suges gennem renseren. Den kemi, der anvendes i renseprocessen, forbruges og opsamles uden belastning for nærmiljøet.
  • Med vores 0-Emissions Koncept kan du reducere op til 75 procent metan.
  • Med vores AgriManure koncept kan du reducere op til 46 procent metan.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet vedr. din forespørgsel.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.