Det sker

Det sker

Produktchef Poul Erik Christensen deltager på årets kvægkongres 2018. Poul Erik vil være at finde på kongressen begge dage og er altid klar til en snak om den helt rigtige fremtidssikrede kostald med fokus på dyrevelfærd og miljø for dyr, mennesker og natur.

Poul Erik kan evt. også fanges på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 30 34 79 68 hvis du/I vil lave en aftale med ham om et fast tidspunkt for at høre mere. Se mere om kostalden her: https://agrifarm.dk/da/staldbyggerier/stald-til-maelkeproduktion 

Service afdelingen opruster:

 

Vi har pr. 1.1-2018 ansat Heine Øhlenschlæger som Servicetekniker i vores team. Ansættelsen af Heine er et led i vores strategi om at kan yde den bedste service til de eksisterende Intellifarm stalde og Agri AirClean luftrensere.

Vi har meget travlt for tiden med flere nye staldprojekter. Sideløbende er vi i gang med at opbygge et servicekoncept som Du kan være med til at præge. Derudover har vi aktive forhandlinger i gang med flere seriøse projekter i ind- og udland.

Se mere om stillingen på nedenstående link:

Job opslag - Montør / tekniker søges

TIRSDAG DEN 28. NOVEMBER 2017

Har du planer om at bygge, har du allerede et anlæg til slagtesvin eller er du bare interesseret i emnet, så er du meget velkommen til at deltage i vores faglige arrangement ”Temadag Slagtesvin”.

Kom og hør nærmere om dine muligheder for at få en effektiv fremtidssikker produktion.

TILMELDING senest fredag 24. november


 

Axzon group (Poldanor, Danosha and Dan Invest) visited us on there trip to DK where they was parcitipating in the Congress for swine in Herning.

Kære svineproducent.

Påtænker du at udvide din svineproduktion eller etablere ny slagtesvineproduktion i Danmark eller i udlandet vil vi gerne høre om det og have en snak med dig om dit projekt.

Vi vil også gerne snakke med dig om luftrensning. Vores luftrenser Agri AirClean er om kort tid på teknologilisten og derfor klar til at komme på markedet og kan etableres på alle svinestalde. Vi kvitterer med at betale middagen på svinekongressen

Vi bestiller bord for dig.

Kontakt os for en snak.

Luftrensning:   Henrik Østergaard, telefon: 4012 8851, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udland:          Bo Rosborg, telefon: 2166 2572, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Danmark:       Poul Erik Christensen, telefon: 3034 7968, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi har lavet en lille præsentations video af de første grise der flytter ind i Peder Rasmussens nye Intellifarm stald.

I slutningen af videoen ses grisene også efter den uge i det optimale stald miljø.

 

Agrifarm vil gerne takke de mange besøgende der mødte frem til åben stald ved Peder Rasmussen den 28. Juni 2017. Det var en rigtig god dag og vi var stolte over at kunne fremvise det flotte resultat.

Videoen her viser lidt stemning fra dagen.

 

Er du nysgerrig på at se den nyudviklede Intellifarm slagtesvinestald, så kom til åben stald hos:

Peder Rasmussen, onsdag den 28. juni 2017 kl. 10:00 – 15:00

 

 Agrifarm was exhibiting at FIGAN 2017 in Spain. We had the oppertunity to do this small presentation video.

 

Look more video presentations from FIGAN here:

http://foroagroganadero.com/news/new/IdNew/741

 

Vi er blevet normineret til Business Region Aarhus  Iværksætterpris 2017

 

9 østjyske opskrifter på succes

9 østjyske iværksættere kom tirsdag 4. april gennem nåleøjet hos juryen bag Iværksætterprisen 2017. Der var fokus på passion, gåpåmod, eksportpotentiale og lysten til at gøre en forskel, da en imponeret jury tirsdag d. 4. april 2017 udvalgte ni iværksættere, der er videre i konkurrencen om at vinde de tre mest prestigefyldte iværksætterpriser i Østjylland. Det er Business Region Aarhus, der står bag initiativet om at kåre og hædre byregionens mest succesfulde iværksættere.

 

Se også artiklen i: 

Viborg Stifts Folkeblad

Som en af de første har Peder Rasmussen modtaget sit tilsagn om tilskud efter moderniseringsordningen. Peter er allerede godt igang med hans nye Intellifarm stald til knap 5000 slagtesvin.

Stalden forventes at stå færdig i løbet af juni måned hvor Peder glæder sig til at holde åben stald og vise hans nye fremtidssikret stald frem.

 

Henrik Møller Østergaard, 52 år, er pr. 1. februar 2017 ansat som produktchef hos Agrifarm ApS.

I Agrifarm skal Henrik primært stå for videreudvikling af Agri AirClean luftrenseren samt test af denne i henhold til Vera-protokollen.

Henrik kommer fra en stilling som projektleder ved Landia A/S. Han har fra 2006-2015 været ansat i Infarm A/S, hvor han primært har arbejdet med udvikling, service, salg og projektering af miljøteknologi til landbruget, primært kvæg og svin, i både ind- og udland.

Agrifarm ApS arbejder med udvikling og salg af miljøvenlige staldkoncepter til køer og grise, både herhjemme og i udlandet. Virksomhedens omdrejningspunkt er tre staldkoncepter til hhv. mælkeproduktion, smågriseproduktion og produktion af slagtesvin.

Agrifarm viser altid gerne vores konceptstalde frem til interesserede såsom landbrugselever, konsulenter og potentielle kunder.

Denne gang er det næsten nyuddannede faglærte landmænd fra Grindsted Landbrugsskole som ser Intellifarmstalden ved Brdr. Spangsberg i Skjern.

Ved besøget benyttede vi lejligheden til at fortælle om vores nye arbejdsredskab, et regneark udviklet til at vise effekten af det forbederede klima for dyrene. Redskabet er udviklet i samarbejde med Simherd (Simherd er en virksomhed ejet af Viking Danmark, "Simherd" er en simuleringsmodel til at forbedre produktiviteten i mælkeproduktionen)

 

 

Se flere fotos under "Læs mere"

Agrifarm is a part of the EU Horizon 2020 project. In this video it´s possibel to see all the Danish companies who is a part of this project.

Link to video for all the Danish Horizon 2020 companies

 

Konsortium fortsætter trods tabt udbud

Staldprojektet Intellifarm Plus, der har som mål at optimere energiforbruget, reducere miljøbelastningen og forbedre den enkelte producents driftsøkonomi i produktionen af slagtesvin, fortsætter, selv om det ikke vandt Månegris-udbuddet.

- Det er hamrende ærgerligt, at vi ikke vandt udbuddet, men det får os ikke til at opgive projektet. Vi har haft et godt samarbejde i vores konsortium, og vi vil forfølge muligheden for at realisere projektet uagtet, at det ikke bliver Månegrise, vi kommer til at sende til slagteriet. Vi er mindre bundet nu, og det giver nogle muligheder, men når det er sagt, så ærgrer det mig allermest, at vi står med en svineproducent, der er klar til at etablere 15.000 stipladser på en miljømæssig meget robust placering, som nu kommer til at vente på os, siger Erling Friis Pedersen, der er udviklingsdirektør i Agrifarm.

Udover Agrifarm udgøres konsortiet af Aarhus Universitet, Danish Crown, Agro Business Park, Skiold og SEGES VSP. Konsortiet har altså partnere med fra hele værdikæden i slagtesvineproduktionen.

Hvor månegris-projektets omdrejningspunkt var emissionen fra det enkelte staldanlæg, vil Intellifarm Plus-stalden nu tage udgangspunkt i udstilling af innovative teknologier i en produktionsmæssig sammenhæng og i en testsektion med plads til cirka 700 grise i et større staldanlæg. Her er det planen, at virksomheder og leverandører kan teste deres løsninger i fuld skala. Det åbner i større udstrækning mulighed for at komme på markedet med gennemprøvede løsninger, end det er tilfældet i dag, hvor den sidste test og tilpasning typisk foregår ude hos kunden.

- Nøgleordet i projektet vil være ressource-effektivitet med fokus på dyrevelfærd, miljø og generel bæredygtighed. Der er nogle fantastiske muligheder for at skabe innovation baseret på de forskningsresultater, vi allerede på nuværende tidspunkt har kendskab til, så derfor har jeg en stor tro på, at vi kan finde de nødvendige midler til at realisere projektet, siger Klaus Lønne Ingvartsen, der er Institutleder på Institut for Husdyrvidenskab på Aarhus Universitet.

Konsortiets deltagere vil i de kommende måneder undersøge mulighederne for at få et alternativ på plads og på den baggrund lægge sig fast på projektets præcise omfang.

Yderligere oplysninger:

Hans Jørgen Pedersen, Agrifarm                          30 34 71 68

Klaus Lønne Ingvartsen, Aarhus Universitet       29 63 00 94

Kom på Agrifarm´s stand L9286 og få en snak med Peder Rasmussen, Elev ved Aarhus der netop nu er ved at opføre sin Intellifarm slagtesvinestald.

Peder fortæller gerne om hvorfor han lige netop valgte Intellifarm staldsystemet osv.

 

Agrifarm serverer fra kl. 16-20 lidt at spise og drikke til de interesserede inden turen hjem fra messen igen. Vi håber mange vil gøre brug af at kigge forbi.

Agrifarm will like to thanks for all the visits at EuroTier 2016, we look forward to the further communication and business.