Forside

Åben stald dagen på Intellifarm stald nr. 3

28. Juni 2017 var der Åben stald ved Peder Rasmussen, Lystrup.

Der mødte rigtig mange besøgende op for at se den 3. Intellifarm stald til slagtesvin. Intellifarm stalden er verdens bedste stald til slagtesvin, den giver alle de optimale betingelser for dyr, mennesker og miljøet. 

 

Læs mere her

 

KOSTALD TIL MÆLKEPRODUKTION

is1

Når du skal bygge en ny kvægstald, er en vigtigt forudsætning hvor mange dyr du kan have på din bedrift og samtidig tage højde for dyrenes velfærd. Som den første i verden, har vi udviklet en kvægstald med en teknologi, der reducerer ammoniakudledningen med helt op til 75%.
Læs mere...

SLAGTESVINESTALD

is2

Når du bygger ny stald til slagtesvin, er en vigtig forudsætning hvor mange dyr du kan have på din bedrift og at der er god økonomi i din produktion. Med Intellifarm får du et nyudviklet staldkoncept med fokus på energibesparelse og reduktion af miljøbelastningen - til en konkurrencedygtig anlægspris.
Læs mere...

SO- OG SMÅGRISESTALDE

is3

Når du bygger ny svinestald til søer og smågrise er det vigtigt at fokusere på dyrevelfærd, høj produktivitet, sektioneret drift, optimal logistik, energieffektive løsninger og mindre miljøpåvirkning af nærmiljøet. Stalden er bedre isoleret end det vi ser i traditionelle staldsystemer... 

Læs mere...

HYBRIDFARM

Horizon tekst og logo 1

Hybridfarm market maturation project

Intellifarm for finishers:
Eco-innovative housing solution for efficient production of slaughter pigs with limited environmental impact.

Read more...