Luftrens

Agri_AirClean_inde_fra_stalden

Rens luften i dit biogasanlæg

Agri AirClean er et kemisk luftrensningssystem, der effektivt fjerner ammoniak- og lugtemissionen fra alt organisk materiale. Agrifarms luftrenser er derfor meget velegnet til biogasanlæg, da luftrenseren fjerner op til 91 procent af ammoniak samt op til 83 procent af lugten!

Vi har bygget Agri AirClean, så den er enkelt konstrueret og driftssikker. Det er en meget effektiv luftrenser med fornuftigt lave driftsomkostninger.

Høj renseeffektivitet:

Reduktion af ammoniak op til 91%

Ved delrensning ledes 20% af maksimumsventilationen gennem luftrenseren. 50% af totalventilationen på årsbasis. Denne metode er primært velegnet når det er ammoniak som er udfordringen.

Reduktion af lugt op til 83%

Ved punktudsugning ledes 10-20% af maksimumsventilationen via et gulvudsug gennem luftrenseren. Denne metode opsamler særligt store mængder ammoniak og lugt, og er en billig rensemetode, der forbedrer indeklimaet i stalden.

Høj effektivitet

Markedets bedste luftrensningsanlæg til landbrug og biogasanlæg.

Miljøvenlig luftrensning

Den kemi der anvendes i renseprocessen, forbruges og opsamles uden belastning for nærmiljøet.

En bæredygtig løsning for fremtiden

Med en Agri AirClean luftrenser bidrager du til at emissionen af skadelige gasser og nedfald af næringsstoffer reduceres væsentligt.

Fordele ved Agri AirClean i biogasanlæg

Effektiv luftrensning fra aflæsserhaller og biomassetanke, så du markant reducerer udledningen af skadelige gasser og nedfald af næringsstoffer.

Det fulde overblik over luftrensningsanlægget via Smartfarm online. Hele processen er automatisk, og du får en alarm ved et eventuelt driftssvigt.

Anlægget producerer NS-gødning af den frarensede ammoniak.

Du kommer i mål med kravene til reduktion af udledning af ammoniak og lugtbelastningen i forhold til naboer.

Download:

Agri AirClean Biogas

Udfyld formularen og modtag en kopi af PDF’en i din indbakke.

Biogas_mockup

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet vedr. din forespørgsel.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.