Agrifarm Koncept Køer

Agrifarm_kostald_til_mælkeproduktion_folder_mockup
Agrifarm concept logo

Agrifarm Koncept Køer - kostald til mælkeproduktion

Med Agrifarms banebrydende kostald er du godt forberedt til at møde fremtidens udfordringer som mælkeproducent.

Kostald med praktiske fordele

Agrifarms staldkoncept til malkekøer er fremtidssikret med optimalt indeklima. Vi bygger brede stalde på 74 meter med 12 rækker sengebåse. Det giver et godt overblik og en rigtig god logistik i bygningen – også ved fremtidige udvidelser. 

Ren luft med patenterede ventilationssystemer

Agrifarms patenterede ventilation og gulvudsugning fjerner op til 90 procent af ammoniak og lugtemissioner i staldene. Det giver bedre indeklima for køerne og mulighed for at udvide med flere dyr.

Smartfarm

Smartfarm styresystem giver dig overblikket over den overordnede styring, regulering og overvågning (SRO) af hele stalden i én enhed. Systemet regulerer ventilationen ved hjælp af temperatur-, fugt- og CO2-følere samt en vejrstation med måling af vindretning og –hastighed. Det giver gode forhold for dine dyr året rundt.

Sustainabillity

Verdensmålene er alle vigtige for, at vi kan videregive klimaet og kloden til de næste generationer i den bedst mulige stand. En Agri AirClean løsning hjælper dig væsentligt med at reducere udledningen af ​​skadelige gasser og næringsstofforurening.

Download:

Agrifarm Concept kostald

Udfyld formularen og modtag en kopi af PDF’en i din indbakke.

Agrifarm_kostald_til_mælkeproduktion_folder_mockup

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet vedr. din forespørgsel.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.

Dit download
er på vej!

Tak for din interesse! Om lidt vil du modtage en mail med link til dit download. Der kan gå op til 10 min.