Agrifarm Koncept Grise

Agrifarm_Concept_folder_mockup
Agrifarm concept logo

Agrifarm Koncept Grisestald - Stor produktion

Med en konceptstald fra Agrifarm kan du øge antallet af producerede grise, og samtidig reducere staldens miljøbelastning og opnå stor energibesparelse. Det forbedrer din bundlinje markant.

Slagtegrisestald med praktiske fordele

Agrifarms staldkoncept bygges op til 60 m brede, og er derfor bredere end traditionelle stalde. Det giver typisk en mere kvadratisk og kompakt bygning, et mindre byggefelt og en staldindretning med et godt overblik over grisene.

Resultater på bundlinjen – på flere parametre

Med Agrifarms staldkoncept til griseproduktion ser du resultater på bundlinjen – både i forhold til økonomi, miljø samt trivsel for dyrene. Når du bygger ny grisestald er det en væsentlig økonomisk fordel for dig at bygge en stor stald med mange stipladser. Agrifarm Concept er udviklet til storproduktion med fokus på energibesparelse, mindre miljøbelastning, optimal logistik og dyrevelfærd.

En produktionssikker stald

Agrifarm Concept er en produktionssikker stald og en attraktiv løsning til storproduktion af grise til en konkurrencedygtig pris. Stiindretningen kan være traditionelle stier eller storstier med vægtsortering alt efter hvad du ønsker. Begge stityper er med veldefinerede hvile-, gøde- og aktivitetsarealer, og indrettet så der kan tildeles rode- og beskæftigelsesmateriale. Staldindretningerne giver dig et godt overblik over grisene.

Sustainabillity

Verdensmålene er alle vigtige for, at vi kan videregive klimaet og kloden til de næste generationer i den bedst mulige stand. En Agri AirClean løsning hjælper dig væsentligt med at reducere udledningen af ​​skadelige gasser og næringsstofforurening.

Download:

Agrifarm Concept grisestald

Udfyld formularen og modtag en kopi af PDF’en i din indbakke.

Agrifarm_Concept_folder_mockup

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet vedr. din forespørgsel.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.

Dit download
er på vej!

Tak for din interesse! Om lidt vil du modtage en mail med link til dit download. Der kan gå op til 10 min.