AgriManure

Agri_Manure_folder_mockup

AgriManure - Fuldautomatisk gylleudslusning

Med AgriManure bliver udslusningsprocessen af gylle automatiseret. Der spares tid og skabes bedre arbejdsmiljø omkring en tung arbejdsopgave. Systemet er særligt velegnet, hvor der er valgt hyppig udslusning af gyllen som miljøtiltag. Leveres gyllen til biogas, sikres der med AgriManure en bedre råvare til biogasanlægget, højere metanindhold og reduceret udledning af CO2 ækvivalenter.

Udslusningen med AgriManure overvåges og styres online. AgriManure logger alle udslusninger, der kan anvendes som dokumentation overfor myndighederne.

AgriManure - klimasmart gyllehåndtering - effektivt og tidsbesparende

Agrifarms unikke AgriManure koncept til automatiseret gylleudslusning, gør din arbejdsdag mærkbart nemmere. AgriManures effektive og miljøvenlige opbygning sikrer dig et bedre arbejdsmiljø, og gør at du kan frigive en masse tid til andre gøremål og arbejdsopgaver. 

AgriManure passer til ethvert standard gyllesystem

AgriManure er enkelt og solidt opbygget, og passer til et standard gyllesystem. Det består af et gyllespjæld med en indbygget aktivator. Aktivatoren er BUS-styret, hvilket betyder, at hvis spadeventilen enten ikke åbner eller lukker korrekt, så sendes der en fejlmeddelelse til dig.

Fuldautomatiseret gylleudslusning fra A til Z

Med AgriManure foregår udslusning af gylle helt automatisk. Dette aspekt frigør en masse tid, som du kan bruge på andre gøremål og arbejdsopgaver.  Automatiseringen foregår på den måde, at der i fortanken installeres en niveaumåler. Når denne er tom, sendes der et signal til AgriManure, som så
aktiverer gylleudslusningen. Alle staldens sektioner står i kø og bliver efter tur udsluset til fortanken.

Sustainabillity

Verdensmålene er alle vigtige for at vi kan videregive klimaet og kloden til de næste generationer i den bedst mulige stand. En Agri AirClean løsning hjælper dig væsentligt med at reducere udledningen af ​​skadelige gasser og næringsstofforurening.

Download:

AgriManure

Udfyld formularen og modtag en kopi af PDF’en i din indbakke.

Agri_Manure_folder_mockup

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet vedr. din forespørgsel.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.

Dit download
er på vej!

Tak for din interesse! Om lidt vil du modtage en mail med link til dit download. Der kan gå op til 10 min.