Agri AirClean

Effektiv rensning af ammoniak- og lugtemissioner

Agri AirClean renser meget effektivt ammoniak- og lugtemissionerne fra. Agri AirClean er modulopbygget, så den kan tilpasses behovet for luftrensning i din stald.

Agri AirClean er en kemisk luftrenser der effektivt fjerner ammoniak- og lugtemissionen fra alle staldtyper og alle racer af husdyr. Renseren er særdeles velegnet til punkt-/gulvudsug hvor koncentrationen af ammoniak og lugt er særlig stor.

Agri AirClean er udviklet til at kunne anvendes i åbne stalde, også kostalde, og derfor er lave temperaturer ikke en hindring for luftrensning. Renseprocessen kan efter et stop genstartes med fuld effekt, og er derfor særlig anvendelig i alt ind/ud i produktion af f.eks. slagtesvin.

Få effektiv ventilation og luftrensning

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores Agri AirClean luftrensningssystem, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om vores enkle og effektive system til luftrensning herunder.

Udviklingen af Agri AirClean

Vi kom i gang med at udvikle Agri AirClean, da vi begyndte at sælge staldkoncepter. Vi syntes nemlig ikke, at der var en løsning på markedet, der var enkel og effektiv nok. I dag har vi installeret vores eget luftrensningsanlæg ved mange kunder, og vi får masser af tilfredse tilbagemeldinger.

Du kan for eksempel tage et kig på dette staldprojekt med Agri AirClean, som vi har opført for Peder Rasmussen i Lystrup.

Hybridventilation 

Agri AirClean er udviklet til at kunne anvendes i åbne stalde, også kostalde, og derfor er lave temperaturer ikke en hindring for luftrensning.

Systemet er indrettet sådan, at renseprocessen efter et stop kan genstartes med fuld effekt. Derfor er luftrensningsanlægget særligt anvendeligt i alt ind/ud i produktion af for eksempel slagtegrise.

airclean illustration

Agri AirClean er ideel til luftrensning med følgende rensemetoder:

Punktudsugning: 10-20% af maksimumsventilationen ledes via et gulvudsug gennem luftrenseren. Denne metode, der opsamler særligt store mængder ammoniak og lugt, er en billig rensemetode og forbedrer indeklimaet i stalden.

Delrensning: 20% af maksimumsventilationen ledes gennem luftrenseren. 50% af totalventilationen på årsbasis. Denne metode er primært velegnet, når det er ammoniak som er udfordringen.

Fuld luftrensning: Al ventilationsluft ledes gennem luftrenseren. Denne metode, der frarenser store mængder af ammoniak og lugt, er en relativ dyr rensemetode, men kan i enkelte tilfælde være den rigtige løsning.

Sustainabillity

Verdensmålene er alle vigtige for, at vi kan videregive klimaet og kloden til de næste generationer i den bedst mulige stand. En Agri AirClean løsning hjælper dig væsentligt med at reducere udledningen af ​​skadelige gasser og næringsstofforurening.

Download:

Agri AirClean

Udfyld formularen og modtag en kopi af PDF’en i din indbakke.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet vedr. din forespørgsel.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.

Dit download
er på vej!

Tak for din interesse! Om lidt vil du modtage en mail med link til dit download. Der kan gå op til 10 min.