Kom med os til NutriFair 17. – 18. maj 2022

Kom med os til NutriFair 17. - 18. maj 2022

NutriFair-2022-banner
 
Agrifarm Concept og Agri AirClean

Som leverandør til husdyrproducenterne skal vi konstant være på forkant med teknologi og samfund. Derfor glæder vi os til at præsentere vores moderne staldsystemer, der reducerer energiforbrug og minimerer miljø- og klimabelastningen på NutriFair 2022 d. 17. – 18. maj i MESSE C, Fredericia.

Du kan møde os på fagmessen, hvor der er fokus på produkter til indendørs mekanisering, foder samt dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion. Kig forbi vores stand A-1226 hvor vi står klar med åbne arme, en forfriskning og gode råd til, hvordan I går fremtiden i møde.

Kender du til Agri AirClean? 

Agri AirClean er en kemisk luftrenser der effektivt fjerner ammoniak- og lugt emissionen fra alle staldtyper, og er særdeles velegnet til punktudsug, hvor koncentrationen af ammoniak og lugt er særlig stor. Den kemi der anvendes i renseprocessen, forbruges og opsamles uden belastning for nærmiljøet. Den enkle opbygning gør, at du får en driftssikker løsning uden daglige/ugentlige opsyn.

Miljøbeskyttelse har høj prioritet i disse år. Der stilles krav til landmanden, hvor meget ammoniak hans bedrift må udlede til nærområdet, og hvor stor lugtgenerne må være for naboerne. Derfor kan husdyrproducenter med fordel indtænke luftrensning, med Agri AirClean som en del af løsningen, i forbindelse med ansøgning om miljøtilladelse.

 
Agri AirClean

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.