Mød os på Loop messen 27.-28. april

Mød os på Loop messen 27. - 28. april

Loop-messe-topbanner

LOOP – Waste to Resources er Nordens nye førende event for affald, ressourcer og cirkulær økonomi. Agrifarm deltager den 27.-28. april 2022 på Lokomotivværkstedet i København.

Eventet har fokus på løsninger og innovative forretningsmodeller samt cirkulære værdikæder med målet om at reducere mængden af affald og udnytte ressourcerne bedre. Teknologier og løsninger der gentænker produktion med et minimum af affald samt måden, hvorpå vi indsamler, behandler og udnytter affald og ressourcer.

Kom og hør om WTR AirClean 

Fra Agrifarm præsenters vores luftrenser WTF AirClean der kan benyttes i både land og by, til affaldssektoren og til biogasanlæg. Denne type luftrenser er udviklet som luftrenser på alle typer stalde til landbruget, men på grund af dens størrelse og høje effektivitet, er den også en særdeles velegnet valg af luftrenser til både spildevands-, affalds- og biogas anlæg.

WTR Airclean renser meget effektivt lugtemissioner på alle typer af biologisk affald der der genanvendes.

WTR AirClean giver renseanlæg mulighed for at drifte rensningsanlægget så lugtfrit som muligt.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.