Nyt ansigt i Agrifarm

Agrifarm har udvidet staben igen

Christian-Nørbæk-projektleder-Agrifarm

Vi har udvidet staben med en ny mand til projektering og projektledelse.

Christian Nørbæk, 44 år, blev pr. 1. januar 2022 ansat som Bygningskonstruktør / Projektleder.

Christian kommer fra en stilling som Projektleder ved RC Beton A/S. Han kom fra Bygningskonstruktør uddannelsen og til RC Beton A/S i 2020. Christians baggrund før det er kloakarbejde, maskinfører og lastvognschauffør.

Agrifarm ApS arbejder med salg, service og udvikling af miljøvenlige staldkoncepter samt kemisk luftrensning til køer og grise, både herhjemme og i udlandet. Virksomhedens omdrejningspunkt er tre staldkoncepter til hhv. mælkeproduktion, smågriseproduktion, produktion af slagtegrise og luftrenseren Agri AirClean til såvel eksisterende som nye stalde.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.