Agrifarm A/S – Åben stald Stensager Svin I/S

Agrifarm A/S – Åben stald Stensager Svin I/S

Åben Stald – 25.6-2020

klokken 10.00 – 15.00

Svoldrupvej 173, 9600 Aars

Stensager Svin I/S afholder i samarbejde med Agrifarm A/S, Big Dutchman A/S og øvrige leverandører åben stald arrangement Torsdag den 25/6,2020 fra kl. 10:00 – 15:00.

6.000 stipladser til slagtesvin – fullline


Fremvisning af Intellifarm stald med 6.000 stipladser, 1.000 stipladser pr sektion. Med opførelsen af stalden bliver Stensager Svin I/S full-line producent.
Der er etableret foderlade med mølleri i forlængelse af stalden, samt kornopbevaring og indtransport af råvarer i forbindelse med stalden

Storstier og vægtsortering

Hos Stensager Svin I/S har de valgt at stalden indrettes med storstier og vægtsortering. En løsning som ikke er så udbredt i Danmark endnu, men som, set ud fra et dyrvelfærdessynspunkt og muligheden for at opsamle produktions-data, har potentiale til en større udbredelse.
Intellifarm stalden er klimamæssigt og produktionsmæssigt meget velegnet til storstier, fordi hybridventilationssystemet er uafhængig af hvordan grisene lejer sig i sektionen og der undgås svineri på det faste gulv.

Dronefoto: Carsten Haahr

Relevante data

Vægtsorterne er udstyret med farvemarkering og forberedt til at grisene kan registreres på enkeltdyrs niveau. Dermed forventer Stensager Svin I/S (Lars Jensen) at kunne anvende data til at optimere produktionen

Alternative byggematerialer

Råhuset er opført i alternative byggematerialer for at billiggøre staldprojektet. Der er lagt meget vægt på at finish skal være i orden af hensyn til staldens holdbarhed og anvendelse. Spændende nyhed som er værd at se for dig som gerne vil reducere byggeomkostningerne og stadig opnå et solidt byggeri.

Grise flytter ind medio Juli 2020

Byggeriet forventes afsluttet ultimo Juni 2020 og de første grise forventes at blive indsat medio Juli 2020.

Føljeton i Effektivt Landbrug

Effektivt Landbrug har fulgt Lars Jensen og hans landbrug i byggeprocessen af Agrifarm´s Intellifarm stald. Det er der kommet en føljeton ud af som kan læses på nedenstående link. Her er lidt om hvad tanker Lars har gjort sig i forbindelse med valget af lige præcis en Intellifarm stald fra Agrifarm og byggeprocessen.

Føljeton_Effektivt_Landbrug_Stensager Svin_Lars Jensen

Er du interesseret i at høre nærmere er du velkommen til at kontakte os

COVID 19 !!!

Retningslinjer_COVID_19

Vi forholder os til gældende retningslinjer omkring COVID-19 og henstiller til at der udvises hensyn.

Bo Rosborg
Key Account Manager
Tlf: +45 2166 2572
Mail: bro@agrifarm.dk

Poul Erik Christensen
Produktchef
Tlf: +45 3034 7968
Mail: pech@agrifarm.dk

Billeder fra Stensager Svin I/S

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.