Intellifarm staldkoncept – optaget på teknologilisten

Agrifarm A/S - klimavenlig Intellifarm stald i Sverige

Pressemeddelelse

Agrifarm A/S - klimavenlig Intellifarm stald i Sverige

Fredag den 11. oktober er en dag som svineproducent Anders Gunnarsson, Kvänum i Sverige, længe har set frem til.
Anders Gunnarsson opfører lige nu en Intellifarm stald fra Agrifarm A/S, hvor i der skal produceres klimavenligt kød. Vores stald er et godt match når det handler om at reducere klima og miljøpåvirkning fra svineproduktionen, og derfor er vi meget stolte at Anders vælger at samarbejde med os udtaler Produktchef hos Agrifarm A/S Poul Erik Christensen.

I dag har slagteriet HK Scan og Anders Gunnarsson offentliggjort at et nyt produkt ser dagens lys – en ny gris til de svenske forbrugere, produceret med mål om øget bæredygtighed. Hele produktionen hos Anders Gunnarsson på Halla Gård skal foregå i et sluttet kredsløb, hvor al foder produceres på gården, også protein. Der er netop idriftsat et nyt biogasanlæg som del af det sluttede kredsløb.

Anders Gunnarsson – staldklimaet imponerede

Vi blev anbefalet at kigge nærmere på Intellifarm stalden. Vi besøgte derfor Agrifarm A/S sidste år, midt i sommervarmen. Det var en fantastisk oplevelse at se hvor gode forholdene er i Intellifarm stalden. Vi har aldrig set og oplevet en stald med så fantastisk et staldklima og med så gode forhold for grise og medarbejdere. Besøget hos Agrifarm A/S overbeviste mig om at det var den stald jeg ville have, udtaler Anders Gunnarssson.

Grise flytter ind januar 2020

Byggeriet er i fuld gang forventes færdig omkring nytår, og der kan sættes grise ind i den nye stald til januar, udtaler CEO Hans Jørgen Pedersen, Agrifarm A/S.

Åben stald primo januar 2020

Anders Gunnarsson byder velkommen til åben stald først i det nye år. Han og leverandørerne til projektet vil vise deres produkter frem ved denne lejlighed. Endelig dato bliver meldt ud i december måned.

Er du interesseret i at høre nærmere er du velkommen til at kontakte os.

Bo Rosborg
Key Account Manager
Tlf: +45 2166 2572
Mail: bro@agrifarm.dk

Poul Erik Christensen
Produktchef
Tlf: +45 3034 7968
Mail: pech@agrifarm.dk

Billeder fra pressrelease HK Scan og Anders Gunnarsson, Halla Gård, 11.10.2019

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.