Intellifarm stalden er helt i front

Intellifarm stalden er helt i front

Danmark har i dag et af de mest klimaeffektive landbrug i EU. Det skriver landbrugsstyrelsen i sin pressemeddelelse om effekten af EU-tilskud til etablering af slagtesvinestalde i Danmark.

Se pressemeddelelsen HER

Hos Agrifarm A/S er vi stolte over at de staldteknologier vi har udviklet, giver danske landmænd muligheden for at forsvare denne position og endda udbygge denne. Staldkonceptet Intellifarm® og Agri AirClean® luftrenseren reducerer både ammoniak- og lugt emissionen væsentligt, til gavn for vores fælles miljø.

Peder Rasmussen ved Århus valgte en Intellifarm stald med tilhørende Agri AirClean luftrenser. Efter at Peder havde set stalden i funktion, var han ikke i tvivl om at det var denne staldtype han ville have.

Ud over at Intellifarm® reducerer miljøbelastningen, forbedres dyrevelfærd og arbejdsmiljø. Der er simpelthen mindre ammoniak, lugt og støv i staldluften, til gavn for dyrene og dem der arbejder i stalden.

Se mere om Agrifarm´s løsninger HER

Se mere om Peder Rasmussen´s stald HER

Se grisene flytter ind i Peder´s stald for første gang  HER

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.