EuroTier 2018

EuroTier 2018

EuroTier 2018

Vi deltager på EuroTier 2018 i Hannover på den danske Fællesstand i hal 15, stand 17a.

Messen EuroTier er en af verdens største og meste omfattende landbrugsmesser for udstilling og information omkring ny udvikling inden for den europæiske landbrugsbranche. EuroTier afholdes hvert andet år i den tyske by Hannover. Messen er en essentiel informations- og vidensbase for landmand og branchefolk i alle afskygninger. Et stort antal udstillere præsenterer en bred vifte af de seneste produkter og teknologier inden for professionelt landbrug såsom avlsdyr, avlsprogrammer, malketeknologier, foder og klima.

Vi glæder os til at se jer til en uforpligtende snak.

EuroTier 2016
EuroTier 2016

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.