Moderniseringsstøtte – nye muligheder

Nu bliver det nemmere, hvis du vil ændre miljøteknologi, byggematerialer eller placering af stalden. Det betyder du nu frit kan ændre til eksempelvis en Intellifarm stald fremfor en traditionel stald eller du kan ændre din miljø teknologi til en Agri AirClean luftrenser fremfor den hidtil valgte teknologi.

Poul_Erik_Agrifarm

Link til Landbrugsstyrelsen:  Landbrugsstyrelsen

Hvis du endnu ikke har igangsat dit byggeri kan du endnu nå at søge forlængelse af dit staldprojekt. Du skal søge om forlængelse af dit staldprojekt senest 2 måneder før udløb af projekt perioden, ændringen foregår via tast selv og dit NemID.

Agrifarm hjælper gerne med at se på nye muligheder sammen med dig og dit projekt – ta endelig kontakt til Poul Erik på 3034 7968 eller smid en mail til ham: pech@agrifarm.dk.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.