Kvægkongres 2018

Kvægkongressen 2018

Agrifarms produktchef Poul Erik Christensen deltager på årets Kvægkongres 2018. Poul Erik vil være at finde på kongressen begge dage, og er altid klar til en snak om den helt rigtige fremtidssikrede kostald med fokus på dyrevelfærd og miljø for dyr, mennesker og natur.

Poul Erik kan evt. også fanges på pech@agrifarm.dk eller 30 34 79 68 hvis du/I vil lave en aftale med ham om et fast tidspunkt for at høre mere. Se mere om kostalden her

Kvægkongressen er det årlige samlingspunkt for landmænd med kvægbedrifter, forskere, beslutningstagere og interesseorganisationer i og omkring kvægbruget. På Kvægkongressen præsenteres den nyeste viden og resultater fra forskningen samt trends og tendenser inden for kvægbruget – nationalt og internationalt.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.