Nyt fra serviceafdelingen

Serviceafdelingen opruster med ny servicetekniker

Heine Øhlenschlæger Agrifarm

Vi har pr. 1. januar 2018 ansat Heine Øhlenschlæger som Servicetekniker i vores team af dygtige montører og teknikere. Ansættelsen af Heine er et led i vores strategi om at være i stand til at yde den bedste service til de eksisterende Intellifarm stalde og Agri AirClean luftrensere.

Udviklingen af Intellifarm staldene og Agri AirClean luftrenseren er færdig og derfor oprustes nu med en ren service afdeling. Vi har pt. 4 Intellifarm stalde og 10 Agri AirCleanere kørende og med tilgang af nye ordre på begge produkter er vi nu klar til at servicere såvel eksisterende som nye i fremtiden.

Skal vi ringe dig op?

Er du miljøkonsulent eller rådgiver? Ønsker du et opkald fra en af vores konsulenter? Udfyld formularen, så ringer vi dig op indenfor 48 timer.